Wij groeien hard en hebben jouw talent nodig! 

 

Wil jij werken in een snelgroeiend interieurbedrijf? Een familiebedrijf met korte lijnen in een informele werkomgeving. Natuurlijk met de meest gezellige en gemotiveerde collega's? Solliciteer dan snel op één van de vacatures binnen ons bedrijf.

 

Wil jij werken bij Woonboulevard Wijchen?

 

We nemen je graag mee in de wereld van interieur van Woonboulevard Wijchen. Een branche met een enorme veelzijdigheid en uitdaging. Bij Woonboulevard Wijchen vind je meer dan 35 verschillende winkels en wij hebben dan ook veel diversiteit aan functies; van chauffeur en meubelmaker tot verkoper en servicemedewerker. Ben jij benieuwd geworden en wil jij eens de sfeer proeven hoe het is om bij ons te werken? Bekijk dan eens dit filmpje en ontvang een glimp van hoe het is om te werken voor Woonboulevard Wijchen!

 

 

 

 

 

Bekijk onze openstaande vacatures:

 

Service afdeling, financiële afdeling & orderadministratie
Marketing

 

Wil je een open sollicitatie sturen voor een functie die hier niet tussen staat? Leuk! Wij komen graag met je in contact. Vertel ons wie je bent en waar jij in uitblinkt en stuur dit door naar: catherine@woonboulevardwijchen.nl. Hopelijk zitten we dan snel samen aan de koffie!