Passe Partout

Passe Partout

Passe Partout

Passe Partout is een Belgisch meubelmerk dat bekend staat om haar stijlvolle en kwalitatieve meubelen. Het merk legt veel nadruk op het creëren van meubelen met karakter en aandacht voor elk detail. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank, een stijlvolle hoekbank of een uniek meubelstuk, Passe Partout heeft het allemaal in haar collectie.

1 van 24 van 29 producten

Pagina
Sorteer op
Toon alles
Passe Partout Eettafel Bardi
€ 4.453,00
Passe Partout Hoekbank Lazaro ziteiland bank
€ 4.242,00
Passe Partout Hoekbank Zico
€ 6.179,00
Passe Partout Eetkamerstoel Lima
€ 809,00
Passe Partout Hoekbank Medusa
Passe Partout Eetkamertafel Bombay
€ 5.082,00
Passe Partout Pastille Fauteuil Lounge XL
€ 1.040,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Passe Partout Hoekbank Zico
€ 6.179,00
Passe Partout Hoekbank Pommeline
€ 7.271,00
Passe Partout Hoekbank Mostera
€ 9.272,00
Passe Partout Salontafel Tube
€ 451,00
Passe Partout Hoekbank Lazaro ziteiland bank
€ 4.242,00
Passe Partout Eetkamerstoel Sweet Chair Toya
€ 768,00
Passe Partout Eettafel Buddha Rond High
€ 2.730,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Passe Partout Fauteuil Nico Laag
€ 1.067,00
Passe Partout Fauteuil Luigi
€ 990,00
Passe Partout Eetkamerstoel Carla
€ 543,00
Passe Partout Hoekbank Zola
€ 6.419,00
Passe Partout Lounge Fauteuil Toya
€ 1.191,00
Showroom
Passe Partout Eetkamerstoel Sweet Chair Toya
€ 807,00 € 549,00
Passe Partout Eettafel Buddha Ellips Low
€ 3.346,00
Verschillende uitvoeringen leverbaar
Passe Partout Lounge Fauteuil Toya Groen
€ 1.191,00
Passe Partout Lounge Fauteuil Toya zwart
€ 1.191,00
Passe Partout Fauteuil Nico
€ 1.067,00
Pagina

Passe Partout

Passe Partout is een Belgisch meubelmerk dat bekend staat om haar stijlvolle en kwalitatieve meubelen. Het merk legt veel nadruk op het creëren van meubelen met karakter en aandacht voor elk detail. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele bank, een stijlvolle hoekbank of een uniek meubelstuk, Passe Partout heeft het allemaal in haar collectie. Passe Partout is genieten! Carpe Diem, pluk de dag en geniet van elk moment, van elk klein gelukje! Dat is de missie van het Belgische meubelmerk en die passie zie je terug in hun prachtige collecties. Meubels met karakter en waarbij aan elk detail is gedacht.

De collectie

De Passe Partout collectie bestaat uit een diversiteit aan meubelen die elk op een unieke manier bijdragen aan de sfeer van je huis. De banken van Passe Partout zijn niet alleen comfortabel, maar hebben ook een prachtig design dat bijdraagt aan de uitstraling van je woonkamer. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of moderne stijl, Passe Partout heeft een breed aanbod aan banken die aansluiten bij jouw wensen.

New Classic

De collectie van Passe Partout kan het beste omschreven worden als New Classic, waarbij klassieke elementen worden gecombineerd met moderne ontwerpen om een tijdloos en stijlvol interieur te creëren. Een belangrijk kenmerk van deze stijl is de nadruk op comfort en functionaliteit, zonder in te boeten op elegantie en verfijning.

Comfort en stijl

Een hoekbank van Passe Partout is niet alleen comfortabel, maar zorgt ook voor een stijlvolle aanvulling op je woonkamer. Met zorgvuldige afwerking en aandacht voor detail is elke hoekbank een uniek stuk dat bijdraagt aan de sfeer van je huis. De hoekbanken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor er altijd een hoekbank is die aansluit bij jouw persoonlijke stijl.

Shop Passe Partout bij Paragon

In de nieuwe designstore Paragon vind je niet alleen Passe Partout banken, maar ook de nieuwste collecties en de meest uitgebreide selectie aan stijlvolle meubelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een bijzonder meubelstuk of een complete inrichting voor je huis, bij Passe Partout ben je aan het juiste adres. Dankzij de brede selectie aan meubelen en de persoonlijke service van het team, is het vinden van jouw perfecte meubelstuk bij Passe Partout een aangename en gemakkelijke ervaring.

Sale Passe Partout

Regelmatig is er bij de Passe Partout woonwinkel een sale waarbij je kunt profiteren van scherpe aanbiedingen op selecte meubelen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een hoekbank of een bijzonder meubelstuk, tijdens de sale bij Passe Partout kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op de meest populaire meubelen. In conclusie, Passe Partout is het perfecte meubelmerk om jouw interieur een nieuw design look te geven.