Filters

12 producten

Sorteer op
Toon alles
Actie
U Bank Rimini Chaise Longue Rechts
€ 2.899,00 € 2.399,00
Direct uit voorraad leverbaar
Actie
U Bank Rimini Chaise Longue Links
€ 2.899,00 € 2.399,00
Direct uit voorraad leverbaar
Hoekbank Monet
€ 2.995,00
Actie
U Bank Rimini Chaise Longue Links Believe
€ 2.899,00 € 2.399,00
Direct uit voorraad leverbaar
Hoekbank Linea
€ 3.099,00
Passe Partout Hoekbank Lazaro ziteiland bank
€ 4.242,00
Hoekbank Proline
€ 4.395,00
Paragon Elementenbank Temple ziteiland bank
€ 4.129,00
Passe Partout Hoekbank Medusa
Paragon Elementenbank Temple Groen ziteiland bank
€ 4.129,00
Passe Partout Hoekbank Lazaro ziteiland bank
€ 4.242,00
Elementenbank Temple Wit
€ 4.129,00

Neerploffen op de luxe u-banken van Paragon

Grootse banken met een groots karakter; dat zijn de u-banken van Paragon. Deze fijne banken hebben niet één lang gedeelte, maar twee lange gedeelten. Discussiëren over wie lekker languit op de bank mag zitten is dus verleden tijd. Avonden genieten met het hele gezin is het fijnste op een royale u-bank. De u-banken van Paragon zijn niet alleen ontzettend fijn, maar hebben ze ook een luxe uitstraling die perfect passen in ieder modern of chic interieur.

Een u-bank als middelpunt van het interieur

U-banken staan erg goed in grote ruimtes. Waar andere banken, zoals een stijlvolle zitbank, misschien wegvallen in de ruimte, zal een u-bank juist het stralende middelpunt vormen. Op een u-bank voer je makkelijk gesprekken, omdat iedereen elkaar aan kan kijken. Wil je een filmavondje organiseren? De u-bank zorgt ervoor dat iedereen rond de televisie kan komen zitten. Creëer het ziteiland van jouw dromen met een u-bank van Paragon.

U-banken in verschillende stijlen

Voor iedere interieurstijl vind je de perfecte bank bij Paragon. Heb jij een modern of Scandinavisch interieur, waarin je veel gebruik maakt van lichte kleuren? Ga dan voor een witte of grijze stoffen u-bank. Zo’n bank zal een goede aanvulling zijn op jouw interieur. Om een chic interieur te creëren kun je juist beter voor een meer klassieke u-bank gaan, bekleed met een stof zoals velours. Onze collectie u-banken bestaat uit banken met verschillende stoffen, kleuren en opstellingen. Bekijk ze allemaal, en je zult zeker een geschikte luxe bank vinden.

Bewonder de u-banken in onze showroom

Voor een compleet beeld van de bank is het altijd fijn om de zachte stof te kunnen voelen, het zitcomfort te kunnen beleven en de kleur in het echt te kunnen zien. Wil je de u-bank graag uittesten voordat je een keuze maakt? Kom dan langs in onze showroom in Wijchen. Ben je op zoek naar een luxe u-bank van hoogwaardige kwaliteit? Dan ben je bij Paragon op de juiste plek. Neem een kijkje naar de uitgebreide collectie zitbanken, luxe hoekbanken, elementenbanken en nog veel meer. Hopelijk tot snel in onze showroom!