Eettafel Aron ovaal 250x110 - bruin

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Unieke collectie
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
5.000m2 wooninspiratie


Productinformatie

De prachtige ovale eettafel uit de collectie van Eleonora is een echte blikvanger in elk interieur. Met een lengte van 250 cm en een breedte van 110 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor gezellige diners met familie en vrienden. Het ovale tafelblad en de bijpassende ovale tafelpoot geven de tafel een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de laatste trends in interieurdesign. Kies voor deze trendy eettafel en geef je eetkamer een stijlvolle upgrade!

Specificaties:
  • Afmetingen: De tafel heeft een lengte van 250 cm en een breedte van 110 cm, waardoor er voldoende ruimte is voor diners met familie en vrienden.
  • Vorm: Het tafelblad heeft een ovale vorm, wat zorgt voor een unieke en eigentijdse uitstraling.
  • Tafelpoot: De tafel heeft een bijpassende ovale tafelpoot, die zorgt voor stabiliteit en een mooi esthetisch geheel vormt met het tafelblad.
  • Materiaal: Het materiaal van de tafel is niet gespecificeerd.
  • Trendy design: Deze eettafel volgt de laatste trends in interieurdesign, waardoor het een stijlvolle toevoeging is aan elke eetkamer.
Eettafel Aron is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen:
  • 300cm
  • 250cm
  • 200cm

Ook is deze trendy ovale eettafel verkrijgbaar in de kleur bruin en in een ronde tafel. 

  • Helemaal on trend
  • Mangohouten eettafel
  • Ruimte voor 4 tot 6 eetkamerstoelen

Bestel eettafel Aron direct online!

 

Producteigenschappen

Afmeting:
250x110x76 cm
Breedte:
250
Hoogte:
76
Diepte:
110
Materiaal:
Hout
Materiaal Specifiek:
Mango hout
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
95670
Merk:
Eleonora
Garantie:
2 jaar CBW garantie

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.