Eettafel 418 Bootmodel

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Unieke collectie
Achteraf betalen
2 jaar CBW garantie*
5.000m2 wooninspiratie


Productinformatie

De Eettafel 428, gekenmerkt door zijn elegante bootvorm en ondersteund door een strakke zwarte kruispoot, voegt een verfijnde maritieme esthetiek toe aan elke ruimte. Het tafelblad, vervaardigd uit hoogwaardig hout, en met een visgraat design, straalt tijdloze klasse uit en biedt voldoende ruimte voor gezellige diners en boeiende conversaties.

De combinatie van het gestroomlijnde bootontwerp en de zwarte kruispoot creëert een harmonieuze balans tussen functionaliteit en design. Deze tafel is niet alleen een blikvanger, maar ook een praktisch meubelstuk dat duurzaamheid en stijl naadloos combineert.

Specificaties:
  • Zwarte kruispoot
  • Echte blikvanger
  • Visgraat tafelblad

Producteigenschappen

SKU:
1559040002

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs en kun je selecteren tijdens het afrekenproces. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.