Statement banken bij Paragon

Statement banken bij Paragon

Statement banken bij Paragon

Eens iets anders, een wereld aan banken gaat voor je open met onze 4 favoriete statementbanken. Kies voor een gewaagde kleur, of een unieke print. Een leuke statementbank maakt jouw woonkamer helemaal af.

Hoekbank Proline

Wat deze bank zo geweldig maakt... wat niet?! De ruime zitvlakken bieden comfort en ruimte voor het hele gezin om te ontspannen. De heerlijke stof voelt zacht aan en nodigt uit om lekker neer te ploffen na een lange dag. De geweldige kleur voegt persoonlijkheid en stijl toe aan elke woonkamer, waardoor bank Proline een echte blikvanger wordt. Met zijn eigentijdse design en hoogwaardige afwerking is deze bank niet zomaar een meubelstuk, maar een statement die de sfeer en het comfort van je woonruimte versterkt.

Hoekbank Proline

Richmond Interiors bank Charelle

Nieuw in onze showroom is bank Charelle van Richmond Interiors! De kleur van deze bank kan dienen als een opvallend accent in jouw woonkamer, waardoor het echt opvalt. Stijl hem af met een paar simpele kussentjes en jouw statement-bank is compleet. Met zijn gedurfde uitstraling en eigentijds design zal bank Charelle zeker de aandacht trekken en een onderscheidende sfeer creëren

Richmond Interiors bank Charelle

Hoekbank Alicante Blauw

Om eens af te stappen van het klassieke zwart, beige, grijs of bruin, laten we eens gaan voor iets gedurfd. Deze blauwe statement bank kan dienen als een opvallend accent en geeft jouw interieur direct een frissere look! De bank past leuk in een modern, hotel chic of landelijk interieur en voegt een speels element toe aan de ruimte. Maak een statement met kleur en geef jouw woonkamer een unieke uitstraling!

Hoekbank Alicante

Hoekbank Delson Croco

Als je van leuke en gewaagde prints houdt, dan is de statement bank Delson echt iets voor in jouw woonkamer. Plof lekker neer op dit chic ontwerp en geef jouw interieur een opvallende twist. Deze bank staat heel mooi in een hotel chic interieur, maar kan ook dienen als een opvallend statement in andere interieurstijlen. Laat je woonkamer stralen met bank Delson en creëer een unieke en stijlvolle sfeer in jouw woonruimte!

Hoekbank Delson Croco

We ontvangen je graag in onze showroom om onze mooie meubels van dichtbij te bezichtigen. In de showroom hebben we allerlei stijlen en kleuren, zodat je zelf kunt zien wat het beste bij jouw smaak past. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen en advies te geven.

Ontdek meer blogs

Producten