Onmisbare meubelstukken in jouw hotel chic interieur

Onmisbare meubelstukken in jouw hotel chic interieur

Onmisbare meubelstukken in jouw hotel chic interieur

Een echte hotel chique vibe zit in de details, de keuzes die je maakt zijn belangrijk voor het vormen van je interieurstijl. Maar welke keuzes moet je nu maken om die interieurstijl tot leven te laten komen?

Velvet, velvet, velvet

In welk chique hotel zie je het niet? Of het nu een velvet bank , velvet stoelen of een velvet bed is, het komt in ieder hotel chic interieur wel terug. De stof straalt luxe en comfort uit, wat een chique hotelkamer natuurlijk ook moet doen. Velvet voegt diepte toe aan de ruimte, waardoor een gevoel van warmte ontstaat en als bonus voelt het ook ontzettend zacht aan, waardoor je weer heel comfortabel kunt zitten.

Een tijdloze tint voor een Hotel Chic interieur

Wat we veel zien is zwart: zwarte tafels, zwarte kasten, zwarte lampen en zware planken, zo kunnen we nog wel even doorgaan. De kleur zwart straalt luxe uit, en dit hoort thuis in een hotel chique interieur. Laat zwart terugkomen in de details, zwarte stoel- en tafelpoten en misschien een leuke zwarte vaas.

Marmer: luxe en tijdloos

Marmer heeft een rijke uitstraling en geeft een luxe gevoel. Dankzij de natuurlijke en unieke patronen is het een geliefd materiaal in architectuur. De geschiedenis van marmer gaat terug tot de oude beschavingen, waar het werd gebruikt voor het creëren van prachtige sculpturen, monumenten en paleizen. Een van de meest opvallende kenmerken van marmer is de diversiteit aan kleuren en texturen die beschikbaar zijn, variërend van klassiek wit en crème tot gedurfde tinten zoals zwart, groen en roze. Pas het toe in een in je woonkamer, door bijvoorbeeld een salontafel met een marmeren blad te kiezen.

Slaap in stijl

Wil jij een hotel chique slaapkamer? Je zou eens kunnen overwegen een bed te kiezen met hoofdbord, in de slaapkamer is een bed met een hoofdbord een must-have voor een hotel chique uitstraling. Kies voor een gestoffeerd hoofdbord met knoopdetails of capitonnage voor een vleugje glamour en comfort.

Om je interieur nog leuk aan te kleden kun je gaan voor gouden details, en dierenprintjes. Kleed je bank aan met leuke kussens met dierenprint en zet op je salontafel een leuke gouden vaas neer. Hiermee maak je jouw hotel chic interieur helemaal af.

Ontdek meer blogs

Producten